cupa Dominium

Cupa Dominium - ianuarie 2016

Avem placerea de a va invita la o noua editie a Cupei Dominium 2016 (ETAPA NATIONALA) organizata in colaborare cu Federatia Romana de Squash pentru categoriile Seniori Divizia B si C.
Detalierea regulilor de participare si organziare, precum si orice alte informatii referitoare la concurs, pot fi gasite mai jos.

Director Competitie:
Cosmin Viforanu
0737 600 296
cosmin@squash4all.ro

Cum se face inscrierea

Candidaturile vor fi inscrise pe platforma electronica utilizata de Federatia Romana de Squash Tournament Software , sau trimitand un e-mail cu numele jucatorului si un numar de telefon la adresa competitii@frsquash.ro.
Ulterior inscrierii, jucatorii vor primi un mesaj de validare si programul jocurilor. Programul poate suferi modificari pe parcursul competitiei.

Taxa de participare

In cuantum de 90 LEI pentru Divizia B, respectiv 70 LEI pentru divizia C si poate fi platita in numerar anterior inceperii concursului;

Premii si recompense

Primii 3 clasati vor fi recompensati cu medalii si premii din partea sponsorilor.

Alte conditii

Jucatorii care inregistreaza debite fata de Federatia Romana de Squash sau fata de organizatorii altor competitii nu vor fi admisi in concurs pana la achitarea acestora. Debitele pot fi achitate in contul precizat mai sus.
Vor fi admisi numai jucatori cu o stare a sanatatii corespunzatoare desfasurarii unei activitati sportive de performanta, in acest sens nici organizatorul, nici Federatia Romana de Squash nu isi asuma o responsabilitate in situatia survenirii unei accidentari.

Retrageri

Inainte de inceperea concursului, este permisa retragerea jucatorilor din concurs fara o justificare (prin e-mail la competitii@frsquash.ro sau online pe platforma Tournament Software) inainte de data de Joi 21 Ianuarie 2016, ora 18:00; neprezentarea la concurs se sanctioneaza cu amenda egala cu taxa de participare, platibila catre Federatia Romana de Squash. Retragerile din motive medicale sau personale/exceptionale vor fi documentate. Jucatorii vor trimite un document justificativ in atentia Arbitrului Principal/Directorului de Concurs care, functie de gravitatea situatiei, va putea inainta cazul Comisiei de Disciplina a Federatiei Romane de Squash.
Unui jucator ii este permisa retragerea inainte de epuizarea meciurilor sale, in afara accidentarilor sau a unei situatii personale exceptionale, in situatia in care are acceptul tuturor adversarilor potentiali de pe tabloul de concurs, fara a i se returna taxa de participare. Jucatorul care se retrage nejustificat din concurs va pierde toate punctele acumulate la competitie, i se va retine taxa de participare la concurs, iar Comisia de Disciplina si Biroul Federal al Federatiei Romane de Squash vor aplica o amenda de 100 de LEI jucatorului in cauza.

Cazare

Jucatorii sunt responsabili de propria cazare pe perioada desfasurarii competitiei.

Transport

Participantii sunt responsabili de asigurarea transportului din si in orasul de resedinta, precum si de la hotel la sala de sport si inapoi.
Organizatorul nu este responsabil cu oferirea vreunui mijloc de transport.

Eligibilitate

Jucatorii eligibili pentru a participa la competitie trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
Jucatori afiliati la Federatia Romana de Squash
Locul in clasamentul national :
Masculin: Divizia B si C tablou de maximum 32, in caz de inscriere a unui numar mai mare de jucatori, 24 vor fi calificati direct in ordinea Clasamentului National, din aceste 24 de pozitii, 4 vor putea fi ocupate prin acordarea unui Wild Card de catre Federatia Romana de Squash), iar pentru 8 locuri se vor juca meciuri de calificare.
Achitarea taxei de inscriere precum si a oricarui debit fata de Federatia Romana de Squash;
Jucatorii si cluburile accepta faptul ca, functie de numarul de inscrisi, sistemul de joc poate suferi modificari, iar competitia va putea incepe chiar de vineri.

Tabloul de concurs

In data de 21 Ianuarie 2015, reprezentantii Federatiei Romane de Squash vor proceda la asezarea pe tabloul de concurs a capilor de serie si vor organiza tragerea la sorti si programarea meciurilor.
Platforma electronica folosita este : www.tournamentsoftware.com.
Orice persoana interesata poate participa la tragerea la sorti.
Competitia Divizia B se va desfasura pe 2 terenuri si Divizia C pe 2 terenuri.

Teren de antrenament si facilitati de incalzire; alte conditii

Organizatorul pune la dispozitie urmatoarele facilitati de antrenament si incalzire:
4 terenuri de squash disponibile cu rezervare in zilele premergatoare competitiei (contra cost);
Alte conditii : vestiare si dusuri, sala pentru stretching inainte si dupa meciuri.
Participantii sunt invitati sambata seara, la Clubul Joy4all (in imediata vecinatate a clubului) unde vor primi pizza gratuit din partea sponsorului oficial.

Arbitraj

Meciurile vor fi arbitrate de catre jucatori pe metoda « pierzatorul arbitreaza meciul urmator » .
Organizatorii vor asigura arbitrajul pentru meciurile din semifinalele si finalele tablourilor principale.

Sistemul de joc si de scor

Monrad.
Se joaca 3 din 5 seturi pe tabloul principal, precum si pentru finala pentru locul 3.
Pe tablourile secundare se joaca 2 din 3 seturi.
Jucatorii si cluburile accepta faptul ca, functie de numarul de inscrisi, sistemul de joc poate suferi modificari, iar competitia va putea incepe de vineri.
Scorul se va tine PAR 11 (Point a Rally pana la 11) cu diferenta de minimum 2 puncte (ex: incepand cu scorul 10 egal, setul se prelungeste pana cand unul dintre jucatori se distanteaza la 2 puncte).

Mingea de concurs

Dunlop DYD.

Asistenta medicala

Asistenta medicala este asigurata pe toata durata desfasurarii competitiei.

Biroul competitiei si rezultate

Biroul competitiei va fi clar evidentiat in cadrul salii de concurs. Orice intrebare, sesizare, reclamatie se va face la biroul competitiei.
Consultarea rezultatelor si a orarului de joc se poate face prin e-mail si pe platforma informatica a competitiei, la www.tournamentsoftware.com.

Testare antidoping

Federatia Romana de Squash isi rezerva dreptul de a efectua teste antidoping, iar jucatorii sunt obligati sa le sustina.
Depistarea de substante interzise in organismul jucatorilor se pedepseste in conformitate legislatia sportiva in vigoare.

Declinarea de responsailitate

Jucatorii care se inscriu in competitie accepta lipsa oricarei responsabilitati din partea organizatorului sau a Federatiei Romane de Squash in ceea ce priveste accidentarile sau ranirile pe care acestia le pot suferi.
Federatia Romana de Squash declina orice responsabilitate si nu isi asuma niciun fel de acordare a unei compensatii materiale sau de orice alt fel in cazul unei accidentari a unui jucator.