Squash 4 all
Toti clientii Squash4all beneficiaza in luna octombrie de 40% discount la consultatia initiala de nutritie, prin colaborarea noastra cu Dr. Alexandru Aricescu si Clinica Oana Nicolau.
Astfel, vei invata sa iti ajustezi planul de mese pentru un rezultat mai bun. Fie ca scopul tau inseamna kilograme in minus, o performanta sportiva mai buna sau un tonus mai bun prin cresterea masei musculare, octombrie este luna potrivita din an pentru a accelera!
Vei invata, de asemenea sa iti personalizezi alimentatia in functie de caracteristicile organismului tau dar si de frecventa si tipul de efort fizic, dar si sa verifici pe parcursul programului de nutritie daca te apropii de obiectivele tale, folosind analiza corporala complexa: evolutia masei musculare, grasimii totale si viscerale, hidratarii corporale, ratei metabolice specifice organismului tau.
Pentru a beneficia de discount este necesar sa prezentati in momentul consultatiei o dovada a calitatii de membru Squash4 all (dovada o poti ridica de la receptia clubului).

Telefon programari: 0733.303333, www.clinicaoananicolau.ro
Cost sedinta initiala nutritie: 250lei, incluzand analiza corporala complexa. Pret special pentru abonatii Squash4all: 150 lei, promo 1-30 octombrie

Dr. Alexandru Aricescu
Medic psihiatru, nutritionist
0726 272 292